↓ Hopp til hovedinnholdet
Main Navigation
Menu
Hjem
Her er vi
Om MjøsLab
Ansatte ved MjøsLab
Generelle vilkår
Personvernerklæring
Kundeundersøkelse
Analysetjenester
Vann
Mat
Hygieneprøver
Melkeleverandører
Svømmebasseng
Luft / Inneklima
Avløpsvann
Slam / kompost / jord
Bygningsmaterialer
Andre tjenester
Følgeskjemaer
Metodeoversikt
Kontakt oss
Resultater Online
Akkreditert RA
Kunde
Næringsmidler - råvarer og ferdige produkter
Forrige
Neste
MjøsLab bistår med analysetjenester og rådgivning:
Analyse av næringsinnhold og bakterier
Holdbarhetstester
Dokumentasjon av råvare- og produktkvalitet
Enkle sensoriske tester
Mikrobiologiske analyser
Kimtall (dyrkbare mikroorganismer)
Koliforme bakterier
E. coli
Intestinale enterokokker
Enterobacteriaceae
Bacillus cereus
Stafylokokkus aureus
Koagulasepositive stafylokokker
Clostridium perfringens
Salmonella
Listeria monocytogenes
Campylobakter
Mugg / Gjær
Melkesyrebakterier
Hemolytiske bakterier (aerob/anerob)
Kjemiske analyser
Protein
Fett
Karbohydrat
Vanninnhold
Saltinnhold
Aske
Bindevevsprotein
Vannaktivitet
Fettsyreprofil (mettet/umettet mv.)
Sukkerprofil (fordeling sukkerarter)
Kostfiber
Allergener (gluten, soya, egg, melk etc.)