Mat

Mikrobiologiske analyser

  • Kimtall (dyrkbare mikroorganismer)
  • Koliforme bakterier
  • E. coli
  • Intestinale enterokokker
  • Enterobacteriaceae
  • Bacillus cereus
  • Stafylokokkus aureus
  • Koagulasepositive stafylokokker
  • Clostridium perfringens
  • Salmonella
  • Listeria monocytogenes
  • Campylobakter
  • Mugg / Gjær
  • Melkesyrebakterier
  • Hemolytiske bakterier (aerob/anerob)

Kjemiske analyser

  • Protein
  • Fett
  • Karbohydrat
  • Vanninnhold
  • Saltinnhold
  • Aske
  • Bindevevsprotein
  • Vannaktivitet

 

  • Fettsyreprofil (mettet/umettet mv.)
  • Sukkerprofil (fordeling sukkerarter)
  • Kostfiber
  • Allergener (gluten, soya, egg, melk etc.)
Top